subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 5.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u petak)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGITREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 
>>Posle reprezentativne pauze nastavljamo sa našom redovnom rubrikom, najava Francuske Lige 1, prošlog puta u 4.kolu imali smo jako puno uspeha jer je pogođeno 9 od 11 predloga<<

19:00 Lil – Bordo

Ekipa od koje se mnogo više očekvalo u dosadašnjem toku šampionata, tim Lila ne igra u skladu sa očekivanjima javnosti i navijača, mada ipak novom timu treba vremena da se uigra i prihvati sve zamisli novog trenera Bielse. Do sada su ostvarili skor 1-1-2 (4:6)  U timu Lila neće biti defanzivaca Mendyla (0/0) i Soumaoroa (0/0), veznih igrača Thiago Mendesa (2/0),Bautehaca (0/0) i napadača Benzie (3/0). Tokom pauze tim je napustio prvi strelac ove godine De Preville (4/2) koji je prešao u redove upravo Bordoa i danas će imati priliku da debituje protiv svog doskorašnjeg tima.Gosti iz Bordoa posle nesrećnog ispadanja iz evrokupova igraju jako dobro u prvenstvu i još uvek nisu zabeležili nijedan poraz, ostvarili su skor 2-2-0 uz gol razliku 9:6. Tokom pauze napustio ih je dugogodišnji napadač Rolan koji je otišao u Malagu, a zamena je dovedena u vidu De Preville iz Lila. Što se tiče međusobnih mečeva među ovim ekipama su se dešavali jako čudni rezultati, osim sezone 2015/16 kada je jedan meč dobio Bordo, a drugi je završen remijem, u sezonama 2016/17, 2014/15, 2013/14. 2012/13 ekipu su odnosile po jednu pobedu u svakoj sezoni, nekad na domaćem terenu, a nekad na gostovanju. Smatramo da je ovde reč o dve napadački odlične ekipe i da ćemo videti najmanje po jedan gol u obe mreže.

PREDLOG za klađenje: GG (oba tima postižu gol) (kvota 1,80)


20:45 Mec – Paris Sen Žermen

Potpuno jasna situacija na ovom meču, ekipa Meca je apsolutni autsajder iako igra na svom terenu i biće veliko iznenađenje ako uspeju da otkinu makar i jedan bod ekipi iz glavnog grada. Mec je do sada ostvario skor 0-0-4 uz gol razliku 1:7. Nisu uspeli da savladaju protivnike poput Kaena, Gengampa, ali i Monaka i Bordoa. Sa druge strane potpuno različita situacija kod PSŽ-a, oni su u sva četri meča slavili, uz gol razliku 14:2. Najnovije pojačanje Mbape iz Monaka će možda debitovati na ovom meču. U timu meca nema Joufrea, dok kod gostiju neće biti veznog igrača Veratija, dok su pod znakom pitanja nastupi Di Marije i Lukas Moure. Što se tiče međusobnih mečeva, na poslednjih šest mečeva ovih rivala, slavili su igrači PSŽ-a, uz 17 postignutih i 5 primljenih golova, na 5 od 6 tih mečeva igrači Paris Sen Žermena postigao je po 3 gola. Potpuna dominacija gostiju se očekuje i na ovom meču i nekoliko golova u mreži domaćeg tima koji će povoljnije rezultate morati da traži protiv nekih slabijih protivnika i da pokuša da izbori opstanak u ligi iako to neće biti nimalo laka misija za Mec.

PREDLOG za klađenje: G3-5 (gost postiže od 3 od 5 gola na meču) (kvota 1,75)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz francuske Lige 1, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu. Predlozi predstavljaju individualno mišljenje urednika i nisu sto posto sigurni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje