nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 7. kola Bundeslige – (subota)

AUGZBURG – BORUSIJA DORTMUND

Augzburg ima fenomenalan start sezone, trenutno se nalaze na visokom petom mestu na tabeli sa 11 osvojenih bodova. U domaćem sastavu na ovoj utakmici neće biti: T.Rieder, M.Friedrich, M.Leitner, G.Teigl, R.Flamberger.

Borusija Dortmund je trenutno sasvim zasluženo lider šampionata, jer imaju najbolji napad u ligi – 19 golova i najbolju odbranu – svega jedan primljen pogodak. U timu „Milionera“ na ovom duelu neće nastupiti: E.Durm, M.Reus, M.Schmelzer, R.Guerreiro, S.Rode, A.Schurrle.

Predlog za klađenje:

Iako, Augzburg igra izuzetno dobro do sada, pogotovo na svom terenu, kvalitet gostiju i aktuelna forma ovog tima, pravi ih velikim favoritima za trijumf na ovom duelu, te verujemo da će tim Pitera Boša i opravdati tu ulogu. „Milioneri“ su se sa poslednjih 5 od 6 gostovanja ekipi Auzburga, vraćali kući sa sva tri osvojena boda.

„2“@1.40

Utakmica se igra 30. septembra od 15:30.

 

BORUSIJA MEHENGLADBAH – HANOVER

Borusija Mehengladbah je doživela pravu katastrofu u derbiju protiv Borusije Dortmund, pretrpevši poraz od čak 6:1. U dresu domaćeg tima nećemo gledati: L.Benes, T.Strobl, i Traore, V.Grifo, J.Drmić, K.Yeboah, M.Doucoure.

Hanover iako je novi prvoligaš, pored Borusije Dormund i Hofenhajma, spada u grupu timovi koji još uvek nisu pretrpeli poraz. Krasi ih sjajna defanziva, primivši svega dva pogotka u prva šest duela. Za goste neće igrati: E.Prib, M.Albornoz, N.Sarenren-Bazze, U.Bech, Jonathas, M.Felipe.

Predlog za klađenje:

I pored promenljive forme, domaći tim je favorit za osvajanje sva tri boda, a u prilog im ide i podatak da su vezali 5 uzastopnih pobeda protiv ekipe Hanovera na svom terenu.

„1“@1.75.

Utakmica je na programu u subotu od 15:30.

 

AJNTRAHT FRANKFURT – ŠTUTGART

Ajntraht Frankfurt igra po principu „poraz-pobeda“, te se uoči ovog kola nalaze na jedanaestom mestu sa 7 osovjenih bodova. U predstojeći duel ulaze sa kompletnim sastavom, bez izostanaka.

Štutgart ima isti broj bodova kao i njihovi predstojeći rivali, ali su zbog slabije gol razlike, jednu poziciju slabije plasirani. Za popularne „Švabe“ na ovom meču neće igrati: C.Mane, E.Insua, M.Zimmermann, C.Gentner, A.Grgić.

Predlog za klađenje:

Trenutna forma ova dva rivala ukazuje na neefikasan duel, jer je Ajntraht Frankfurt do sada postigao svega 4 pogodaka, a Štutgart čak i gol manje, dok tradicija ulazuje da će oba rivala postići barem po gol, što je bio slučaj u predhodnih osam susreta u nizu.

„0-2“ – @1.85

„GG“ – @1.80

Duel se igra u subotu od 15:30.

 

VOLFZBURG – MAJNC

Volfzburg je napravio pravi podvig na „Allianz Arena“, jer je stigao do vrednog boda, iako je na poluvremenu gubio rezultatom 2:0 od aktuelnog prvaka, Bajern Mihhena. Za „Vukove“ na ovom susretu neće nastupiti: M.Gomez, J.Brooks, J.Bruma.

Majnc je osvojio važna tri boda u prošlom kolu kod kuće, minimalnom pobedom protiv Herte Berlin, kojom su napustili zonu ispadanja. Za goste na ovom duelu neće igrati: A.Hack, J.Huth, N.Bungert, E.Berrgreen, P.Klement, M.Šverko, K.Onisiwo.

Predlog za klađenje:

„Vukovi“ osokoljeni pozitivnim rezultatom iz minulog kola, ulaze u ovaj susret sa željom da napokon ostvare prvu pobedu u sezoni pred svojim navijačima, ali kako ovaj tim Volfzburga ne uliva poverenje da je u stanju da poveže nekoliko utakmica sa dobrim izdanjima i rezultatima, možda je bolje probati sa igrom „1X&0-3“ gde je kvota oko @1.50, jer dueli ova dva tima u poslednjih nekoliko godina nisu poznati po efikasnosti.

Utakmica se igra 30. septembra od 15:30.

 

HAMBURGER – VERDER BREMEN

Hamburger je nakon uvodne dve pobede, nanizao 4 uzasopna poraza, a pritom na tim susretima nisu uspeli da postignu nijedan pogodak. U dresu domaćih na ovoj utakmici neće biti: A.Hunt, F.Kostić, N.Muller, B.Thoelke, S.Schipplock, R.Van Drogelen, M.Kohlert.

Verder Bremen spada u grupi timova (pored Kelna i Frajburga) koji još uvek nije ostvario trijumf u novom šampionatu, te se zbog toga trenutno nalaze u zoni ispadanja. Za „Zeleno-bele“ neće nastupiti: M.Kruse, J.Eliers, Z.Junuzović.

Predlog za klađenje:

Duel dva tima koji su u „rezultatskoj krizi“, stoga ostvarenje pozitivnog rezultata na ovoj utakmici je imperativ u obe ekipe. Hamburger svakako želi da okonča niz od 4 uzastopna poraza, dok Verder Bremen traži svoju prvu pobedu u novoj sezoni. Šanse za trijumf na ovom meču su podjednake, stoga je bolje tipovati na igru „GG“ gde je kvota oko @1.70, jer verujemo da će oba sastava igrati na gol više, odnosno na pobedu.

Utakmica se igra 30. septembra od 18:30.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje