četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 7.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u petak)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGITREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 

-U PROŠLOM KOLU POSTOTAK POGOĐENIH PREDLOG je bio ODLIČAN, naime u dva članka, petak i subota, pogođeno je 7 od 8 predloga, a u subotu je taj procenat iznosio 100% (7/7).


19:00 Nica – Anže

Nica je posle nešto slabijeg starta sezone uspela da se konsoliduje i u prethodna dva kola, ostvari dve pobede bez primljenog gola, najpre je poražen Monako 4:0, da bi u prošlom kolu slavili na gostovanju kod Rena 0:1. Nice tretnutno zauzima 8.mesto sa skorom od 3 pobede i 3 poraza i gol razlikom 8:6. Povratak Marija Balotelija u tim, posebno se osetilo u igri tima, a kako sezona bude odmicala, očekujemo još bolje partije ovog tima. Za meč protiv Anžea, trener domaćih ne može da računa na: Marlon (2/0 odbrana), Seri (4/0 sredina), Cyprien (0/0 sredina), Le Bihan (0/0 napad)

Anže je u prošlom kolu razočarao svoje navijače na domaćem terenu, gde su poraženi od Meca 0:1, ali samo zahvaljujući golmanu Letelieru, koji je sa par fenomenalih intervenica sprečio goste da iz opasnih kontranapada, postignu još neki gol. Anže zauzima 11.mesto sa skorom 1-4-1 i gol razlikom 7:6. Anže na ovom meču neće moći da računa na sledeće igrače:Ketkeophomphone (0/0 napad), Kanga (1/0 napad)

Ukoliko se pogledaju samo međusobni mečevi ovih timova u prvenstvu, a bilo ih je 6, na 5 od 6 tih utakmica viđeno je najviše dva gola. Uz to 3 meča dobili su igrači Nice, jednom je bilo nerešeno i 2 puta je slavio Anže.

Mi očekujemo da Nica nastavi sa dobrim partijama, dok od ekipe Anžea očekujemo da pokušaju da zatvore prilaze svom golu i pokušaju igru na kontranapade.

PREDLOG za klađenje: 1 (pobeda domaćina) (kvota 1,95)   PREDLOG 2: 1X&0-3 (pobeda domaćina ili nerešno uz od 0 do 3 gola na meču) (kvota 1,55)


20:45 Lil – Monako

Posle vrlo ambicioznog starta sezone, puno pojačanja i dolaska novog trenera, ekipa Lila je ušla u jako negativan niz mečeva, pa su i u prošlom kolu poraženi na gostovanju kod ekipe Gengampa 1:0. Lil trenutno zauzima 17.mesto sa skorom 1-2-3 i gol razliku 4:7. Na svom terenu ostvarili su skor 1-1-1 i gol razliku 3:2. Za meč protiv šampiona Francuske, trener Bielsa neće moći da računa na sledeće igrače: Malcuit (5/0 odbrana), Soumarou (0/0 odbrana), Mendyl (0/0 odbrana),Thiago Mendes (2/0),Tiago Maia (4/0) 

Što se tiče šampiona, ekipe Monaka, posle prvog neuspeha u sezoni i poraza od Nice 4:0, ekipa se brzo konsolidovala i ostvarila pobedu na domaćem terenu u prošlom kolu protiv Strazubra 3:0. Tretnuno Monako zauzima 2.mesto sa skorom 5-0-1 i gol razlikom 17:8. Radamel Falkao je najbolji strelac lige sa 9 golova i predstavlja opasnost po sve golmane u ligi. Za gostovanje kod Lila, Monako će biti lišen usluge sledećih igračaSubašić (5/0 prvi golman), Sidibe (6/1 odbrana), Balde (1/0 napad)

Što se tiče međusobnih mečeva ovih ekipa, na poslednja 4 odigrana meča videli smo svaki put više od 3 gola, dok je pre toga trajao niz mečeva od 0-2 gola. Monako je slavio u tri poslednja meča.

Što se tiče ove utakmice on dolazi ekipi Monaka pred meč Lige šampiona protiv ekipe Porta na domaćem terenu, tako da postoji mogućnost da trener malo rotira sastav koji će u utorak na megdan Portugalcima, ekipa Lila je od početka sezone na 5 od 6 mečeva odigrala nerešeno na poluvremenu, pa mi smatramo da će bar tokom prvog dela igre moći da se suprotstave favorizovanom gostu.

PREDLOG za klađenje: X pp (prvo poluvreme nerešeno) (kvota 2,30)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz francuske Lige 1, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu. Predlozi predstavljaju individualno mišljenje urednika i nisu sto posto sigurni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje