ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Sigurice“ za danas – April 28.

Mnogi kladioničari zasnivaju svoje tikete samo na siguricama, a najbolji dan za stvaranje takvih tiketa je upravo vikend jer je ponuda široka. Mi ćemo predložiti neko naše viđenje sigurica, ali nećemo garantovati prolaz. Jer da znamo šta prolazi, ne bismo bili na brdovitom Balkanu nego na nekom ovakvom mestu kao što je na slici.

U Engleskoj poslednji meč dana odigraće se u Velsu gde neugodnim labudovima gostuju Plavci iz Londona. Chelsea ima samo teoretske šanse da se plasira u Ligu Šampiona te će na ovom gostovanju igrati punom parom, dok se domaćin nalazi samo 1. mesto iznad zone ispadanja. Mi u ovavkoj situaciji favorizujemo Chelsea sa kvotom 1.55.

U Francuskoj očekujemo da Lyon probuši Nantes koji ne igra dobro u poslednje vreme. Lyon igra za 2. mesto koje vodi direktno u Ligu Šampiona, a u prilog trijumfu ide i činjenica da su samo 1x remizirali u 15 duela na domaćem stadionu protiv današnjeg rivala! Koeficijent iznosi 1.30.

U Španiji Žuta podmornica dočekuje gosta koji nije ostvario pozitivan rezultat na strani već duže vremena. Villareal bi trebao da trijumfuje po kvoti 1.75.

Ukoliko tiket odigrate u kladionici Maxbet možete naplatiti kvotu 3.53.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje