četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava dva susreta kvalifikacija za Ligu šampiona od 20:45!

U terminu od 20:45 imamo dva susreta kvalifikacija za Ligu šampiona, a mi ćemo pokušati sa kraćim najavama i predlozima za klađenje.


Partizani – BATE

Šampion Albanije pod vođstvom bosanskog trenera Zekića, nije odavno igrao u kvalifikacima za Ligu šampiona, od 2019-e kada je na svom terenu uspeo da remizira sa Karabagom 0:0, davne 2016-e godine izbacili su Ferencvaroš 1:1 na domaćem terenu, da bi potom ispali od Salzburga (0:1 poraz na domaćem terenu). Tim je sastavljen od igrača iz Afrike i domaćih igrača. BATE je u takmičarskoj formi jer je sezona u Belorusiji u toku, nalaze tek na 4.mestu i nisu više tim koji je nakad igrao u Ligi šampiona. Tim je sastavljen od domaćih igrača, uz dva igrača iz Srbije. Verujemo da ćemo prisustvovati tvrdom susretu sa jako malo golova.

PREDLOG ZA KLAĐENJE: 0-2 gola (1,58)  Xpp (1,95)


Shamrock Rovers – Breidablik

Pravak Republike Irske i trenutno proplasirani tim u ligi koja je u toku, prošle sezone u ovoj rundi dobili su Ludogorec na svom terenu 2:1, pre toga takođe dve vezane pobede protiv Hiberniansa sa Malte 3:0 i godinu dana ranije protiv Slovana 2:1. Prošle godine igrali su grupnu fazu Lige konferencija, gde su odigrali sa skorom 0-2-4, uz dva remija na domaćem terenu Gent i Đurgaden. Danas će im faliti dva standardna vezna igrača Clark (14u/4g) i Farrugia (21u/2g). Što se tiče islanđana i njima sezona traje i oni su na 3.mestu, sa nešto slabijim partijama nego prošle sezone, oni su prošli već prvo kolo kvalifikacijama sa dve ubedljive pobede Tre Pene 7:1 i Budućnost 5:0 i tako došli do ovog dvomeča. Osim dva igrača sa Farskih Ostrva, ostatak tima je domaći. Verujem da je domaćin iskusniji i kvaliteniji tim i da je bliži pobedi danas.

PREDLOG ZA KLAĐENJE: 1X&2-5 gola po kvoti 1,70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje