sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najbolji igrač Evropskog prvenstva sleteo na Park Prinčeva!

Prvi golman reprezentacije Italije – Đanluiđi Donaruma i oficijalno je postao novo pojačanje francuskog viceprvaka – Paris Sen Žermena.

22-godišnji čuvar mreže je pristigao kao slobodan agent nakon isteka saradnje sa Milanom, a sa popularnim „Svetcima“ je parafirao petogodišnju saradnju uz platu od 12 miliona eura po sezoni.

 

Perspektivni golman je nedavno osvojio titulu prvaka Evrope sa „Azurima“, a ujedno je bio proglašen i za najboljeg fudbalera evropskog šampionata.

Donaruma je „dete“ Milana, koji mu je ponudio novi ugovor, međutim finansijski uslovi nisu bili zadovoljavajući (posebno za njegovog agenta – Mina Rajolu), te je odlučio na napusti „Rosonere“ nakon 251. odigrane utakmice u „crveno-crnom“ dresu i karijeru nastavi u redovima PSŽ-a.

Francuski klub tako nastavlja sa serijom sjajnih pojačanja ovog leta, jer pre Donarume na stadion „Park Prinčeva“ su pristigli i – Žoržinjo Vajnaldum, Serhio Ramos i Ašraf Hakimi.

PSŽ sada ima dvojicu izuzetno kvalitetnih golmana u vidu Đanluiđi Donarume i Kejlora Navasa, te će biti zanimljivo videti koga će trener ekipe – Maurisio Poketino izabrati za standardnog prvotimca.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje