petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Naš predlog na otvaranju 21. kola „LaLige“ su golovi!

Atletik Bilbao će da ugosti Eibar večeras od 21 čas po našem vremenu u okviru 21. kola prve lige Španije, odnosno lige po imenu „LaLiga“.

Može se reći da će ove dve ekipe da otvore kolo prilično zanimljivom utakmicom, a Eibar je u ovom trenutku bolje plasiran u odnosu na Atletik Bilbao. Naime, domaćin se nalazi na 12. mestu uz skor 6-8-6 i gol razliku 23:22, dok se gost nalazi an 8. mestu uz skor 8-4-8 i gol razliku 25:32. Da vas je neko pre početka sezone pitao ko će u drugom delu sezone da bude na višoj poziciji, retko ko bi rekao Eibar.

Po našem mišljenju postavljena je previsoka kvota na pobedu gosta, a preniska kvota na pobedu domaćina koja svakako nije vredna rizika. Kada su u pitanju izostanci, Balenziaga, Munian i Undabarrena sigurno neće nastupiti za domaćina, dok leon, Oliveira i Rico neće igrati za gostujući tabor večeras.

Kada su se sastali Eibar i Malaga bili smo mišljenja da Malaga zaista ne može ništa da učini, a danas smatramo da Eibar može da nadoknadi ono što je propustio u tom susretu. Stoga, pošto večeras definitivno očekujemo golove ako napadači obe ekipe budu raspoloženi, možda najinteresantnija opcija za večeras jeste upravo tip „GG“ koji se plaća kvotom 2.00 u ovom trenutku. Zašto? Eibar i ove sezone ima blistave partije (uz po koji kiks, naravno), dok Bilbao vođen svojim navijačima ne bi smeo da razočara i ostane bez bodova, ili odigra najnepopularnijih 0:0. Stoga mislimo da je upravo ova opcija vredna rizika, a kvota je sjajna.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje