petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Peruđa će da bude dočekana uz sjajnu igru domaćina!

Peskara će da ugosti Peruđu večeras od 20:30 po našem vremenu u okviru 23. kola druge lige Italije, poznatije pod nazivom „Serie B“.

Ova liga broji 22 ekipe, prve dve se na kraju sezone direktno plasiraju u viši rang, dok se ekipe od 3. do 8. mesta kroz plej-of bore do višeg ranga. Peskara trenutno zauzima 9. mesto i na veoma je dobrom putu da se domogne pozicija koje vode u plej-of. Sa druge strane, Peruđa se nalazi na 14. mestu uz skor 7-6-9 i gol razliku 37:36 i bliže je bodovno gledano jednako je udaljena od zone ispadanja i od plej-ofa.

Međutim, Peruđa u gostima beleži katastrofalne rezultate, ima skor 1-5-5 i gol razliku 16:18, dok je Peskara u fenomenalnoj formi u poslednje vreme, pogotovo jer je slavila na 5 od poslednjih 6 utakmica, dok je na toj jednoj utakmici podelila bodove sa ekipom po imenu Ascoli. Sudeći prema trenutnoj formi Peskare, ali i lošoj igri Peruđe u gostima, ne bi bilo loše pokušati sa tipom „1“ večeras, makar na neki sitniji ulog ili sistemski tiket.

Treba dodati i da je Peskara na poslednja 4 susreta na svom stadionu slavila uz ukupno 9 postignutih i 2 primljena gola.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje