četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA najava i predlog – utakmica 4. Bucks – Suns (14. Jul)

Milwaukee Bucksi žele da izjednače večeras seriju u velikon NBA Finalu protiv Phoenix Sunsa nakon ubedljivog poraza u utakmici broj 3. Sa druge strane sjana ekipa sa Zapada pokušava da trijmfuje i na domaćem parketu u utakmici 5. zavšri Plejof.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Bucksi su favoriti sa -4.5 hendikepom, isto kao i u utakmici 3. Milwaukee igra odlično kod kuće u Plejofu i izgubili su samo jedanput u Fiserv Forumu. Znaju da i danas moraju da pobede kako bi imali realistične šanse za trijumf u seriji. Giannis Antetokounmpo izgleda nezaustavljivo posle oporavka od povrede. Ukoliko Bucksi pobede, verujemo da će pokriti hendikep.

Margina je postavljena na granicu od 220.5 poena, a svaki meč finalne serije je otišao preko ove margine.

Giannis je fokusiran da izjednači seriju i beleži 34.4 poena po utakmici. Khris Middleton i Jrue Holiday rade taman toliko da skinu određeni pritisak za njega. Sunsi bi trebalo da pruže jači otpor u utakmici broj 4.

Od poena igrača probaćemo Jae Crowdera minus poena. Bivši igrač Bostona imao je sjajnu šutersku noć pre neki dan kada je pogodio 6 šuteva iz samo 7 pokušaja. Smatramo da ni u ludilu neće biti toliko precizan danas, a ostaje da vidimo da li će pogoditi 4 šuta i postići 11 poena (kao u utakmici broj 2.) ili će imati 1 poen (kao u utakmici broj 1. kada imao svih 8 promašenih šuteva iz igre).

https://www.instagram.com/p/CRULMuDI2ZY/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje