ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlog: Da li on prebacuje marginu protiv ekipe iz Holivuda?

NBA predlog: Definitivno vredi ispratiti formu!


NBA predlog: Zašto ga kladionica i dalje drži na ovoj margini?


BET info: Glavni igrač ne nastupa danas!


Poslednji meč na današnjem programu NBA odigraće se u Staples Centru kada će L.A. Lakersi dočekati Portland Trailblaizerse od 4:30.

Sada je svima jasno da Lonzo Ball nije slučajno izabran kao 2. pik na Draftu, jer rookie pruža odlične partije i pohvale od trenera Luke Waltona kao i od košarkaških kritičara. Činjenica je da Lakersi u ovom trenutku igraju dobru košarku, i nalaze se u seriji od 5 pobeda. Međutim, u ništa lošijem ritmu nisu ni Blazersi predvođeni Lillardom koji se nalaze na 3. poziciji Zapadne konferencije.

Na današnjem meču u kojem se očekuje preko 224 poena, savetujemo igranje nekog od bekova Portlanda. Mi smo se odlučili za Damian Lillarda, mada i CJ McCollum ima izvrsnu situaciju da u ultra-brzom meču prevaziđe marginu.

Lillard se nalazi na margini od 26.5, a nju je protiv Lakersa prelazio 4x u poslednjih 8 mečeva. S obzirom na formu Lakersa, ne očekujemo nikakav Blowout, već ravnopravnu borbu do poslednje četvrtine i plejmejkera Portlanda na parketu oko 37 minuta što bi trebalo da bude dovoljno uz 20 uzetih šuteva da prevaziđe marginu.

https://www.youtube.com/watch?v=3jLVifN279k

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje