petak, 01. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

NBA Predlog – razmišljanje za poene igrača (12. Maj)

Na današnjem programu NBA odigraće se 6 utakmica, a pored našeg PREMIUM predloga probaćemo i ovo.

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (12. Maj)


18:58 EDIT:

E. Bledsoe 15.5+ na manji ulog

Lonzo Ball je iznenadno van stroja.

Epilog: Bledsoe 15pts na poluvremenu, i tako ostao.

Iako će i danas New Orleans Pelicansi biti oslabljeni neigranjem Zion Williamsona i najverovatnije Brandon Ingrama, pokušaćemo sa minusom na Lonzo Balla.

Naše razmišljanje je da Ball (margina 17.5) koji ima veliki potencijal, očigledno nema dovoljno slobode da li od trenera da li od mentalne blokade.

U odsustvu Ingrama i Ziona on je odigrao 3 meča na kojima je beležio 18, 12 i 12 poena. Na mečevima gde je imao po 12 poena, igrao je i Nick Alexander Walker koji je bio vrlo produkitvan ulazivši sa klupe.

Kada gledamo Lonza na parketu, vidimo tripl-dabl igrača koji nije toliko vičan postizanju poena uprkos dobrim fizičkim predispozicijama, doduše čudne mehanike šuta.

Dallas bi u ovom meču trebao napraviti separaciju i smatramo da nemaju Pelicansi šanse ovde za pobedu.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje