četvrtak, 30. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA predlog sa meča Knicks – Wizards

Od 1h posle ponoći sastaće se New York Knicksi i Washington Wizardsi. Kladionice uprkos svim izostancima ne očekuju prerani blowout od strane Knicksa koji su favoriti sa svega 3.5 hendikepa u meču od 229 poena.

Ekipa Wizardsa biće osakaćena u današnjem meču neigranjem pored već ranije odsutnih (Bryant, Hachimura), tu si i novopovređeni Bertans, kao i suspenodvani Isaiah Thomas!

Washington ima dosta kratku rotaciju, ali i domaćini će verovatno biti bez usluga prvog strelca ekipe Marcus Morrisa (18,4) koji ima manju povredu. Pored njega, i startni centar Taj Gibson je upitan.

Pošto je Morris najveći potrošač lopti u ekipi, njegovi poeni će biti raspoređeni na ostatak ekipe.

J. Randle 18.5 i RJ Barrett 14.5 izdvajaju se kao solidne opcije u meču od 229 poena.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Pokušavamo da dostignemo 12. 000 fanova na Facebook stranici! Podelite naše informacije i link sa našeg portala sa vašim prijateljima!


Ukoliko smatrate da ste pročitali korisne informacije i želite da se zahvalite, možete to učiniti donacijom putem Skrill-a ili PayPal-a.

Javite se ili na Facebook https://www.facebook.com/Ixa91NBAGameTime/ ili na email.
Hvala


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje