subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nerešen ishod uz maksimalno dva gola na meču?!

U noći između srede i četvrtka, sa početkom od tačno 2 časa, sastaće se ekipe Defensor Sporting i CA Cerro. U pitanju je meč 13. kola urugvajske Segunda Division.

Defensor Sporting se uoči ovog duela nalazi na 2. poziciji, na svom kontu ima ukupno 23 boda, a do sada je zabeležio 7 pobeda, 2 remija i 3 poraza.

CA Cerro, sa druge strane, ima skor od 4 pobede, 5 remija i 3 poraza zbog čega na ovo gostovanje stiže kao 7. tim na tabeli, sa 17 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Defensor Sp. – CA Cerro (www.flashscore.com)

Na poslednjih 6 međusobnih utakmica, koliko su odigrali u periodu od septembra 2018. do juna 2021. godine, Defensor Sporting i CA Cerro nisu bili preterano raspoloženi za napadački fudbal s obzirom na to da su postigli samo 8 golova ili u proseku 1,3 gola po meču

Zahvaljujući tome, svaki put smo mogli da naplatimo tip “0-2“ (1,60), a što je još interesantnije, čak 5 od 6 utakmica je završeno nerešenim ishodom. Ukoliko mislite da će Defensor i Cerro podeliti bodove i ovog puta tip “X“ možete odigrati po kvoti 3,05.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje