četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tri niza u liga kupu Škotske!

Ekipe Dundee FC i St. Johnstone sastaće se večeras, sa početkom od 20 sati i 45 minuta, u okviru četvrt-finala škotskog Liga Kupa.

Dundee FC je u okviru osmine finala ovog takmičenja bio bolji od Motherwella, rezultatom 1:0, dok je St. Johnstone uspeo da savlada Arbroath, rezultatom 2:3. Što se tiče njihovog plasmana u prvoj ligi, domaćin se nalazi na poslednjem – 12. mestu (3 boda na 6 utakmica), dok St. Johnstone ima 6 poena i zauzima 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Dundee FC – St. Johnstone (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete Dundee FC-a i St. Johnstone-a, tačnije na poslednjih 5 mečeva, moći ćemo da uočimo tri niza. Naime, na svakoj od navedenih pet utakmica je do pobede došao današnji gost i to bez primljenog gola, a pritom ukupan broj golova niti jednom nije prešao dva.

Nova pobeda St. Johnstone-a se plaća kvotom 2,70, tip “NG“ kvotom 1,65, dok se za najviše dva gola i tip “0-2“ nudi kvota od oko 1,55. Koji rezultat očekujete na ovom meču?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje