subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Niz koji traje više od 20 godina!

Sa početkom od tačno 15 časova odigraće se utakmica 20. kola italijanske Serie B u kojoj će Chievo Verona ugostiti Pescaru.

Chievo se uoči ovog duela nalazi na 6. poziciji, na svom kontu ima ukupno 32 boda, a do sada je ostvario 8 pobeda, 8 remija i 3 poraza.

Pescara, sa druge strane, ima skor od 4 pobede, 4 remija i čak 11 poraza, zbog čega u ovom trenutku, sa 16 osvojenih poena, zauzima poslednje, 20. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Chievo – Pescara (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ova dva tima, možemo da primetimo da ni Chievo ni Pescara nisu bili preterano raspoloženi. Oni su se u periodu od januara 2000. do septembra 2020. godine sastali ukupno 12 puta, ali ni na jednom od tih susreta nismo videli više od 2 gola, tj. svaki put je bio dobitan tip “0-2“.

Ukoliko mislite da će se ovaj niz rezultata i nastaviti tip “0-2“ možete odigrati po kvoti 1,75. Sa druge strane, za prvi “3+“ posle više od 20 godina nudi se kvota 2,10.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje