petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Niz od 12 utakmica na kojima je bio dobitan isti tip!

Sa početkom od tačno 11 sati po našem vremenu na programu je meč pretposlednjeg, 41. kola japanske J2 League u kojoj će se sastati Tochigi i Chiba.

Tochigi se uoči ovog kola nalazi na sigurnoj 11. poziciji, ima 55 osvojenih poena, a do sada je ostvario 14 pobeda, 13 remija i 13 poraza.



Chiba na svom kontu ima samo 3 boda manje i nalazi se 2 mesta ispod današnjeg protivnika jer je od početka sezone upisala 14 pobeda, 8 remija i 18 poraza.

Međusobne utakmice: Tochigi – Chiba (www.flashscore.com)

Ako se osvrnemo na prethodne susrete Tochigija i Chibe moći ćemo da primetimo veoma interesantan niz rezultata. Naime, ni na jednoj od prethodnih 12 utakmica, odigranih u periodu od avgusta 2012. i jula 2020. godine, nismo videli više od 2 pogotka, pa je samim tim svaki put bio dobitan tip “0-2“.

Za nastavak niza neefikasnih susreta i 13. vezani “0-2“ se nudi kvota 1,65, ali s obzirom na “važnost“ današnjeg meča možda je konačno došao red na “3+“ (2,30). Šta vi mislite?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje