petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihov prioritet je odbrana sopstvenog gola!

Ekipe Al-Jeel i Al-Hazem sastaće se ovog ponedeljka, sa početkom od tačno 13 časova, a reč je o utakmici 10. kola saudijske Division 1.

Al-Jeel se nakon 9 odigranih kola nalazi na 9. poziciji. Od početka sezone ovaj tim je osvojio ukupno 12 poena i ostvario 3 pobede, 3 remija i 3 poraza.



Što se tiče gostujućeg tima, Al-Hazem je do sada zabeležio čak 8 pobeda i samo 1 poraz zbog čega u ovom trenutku ima 24 boda i zauzima lidersku poziciju

Međusobne utakmice: Al Jeel – Al Hazem (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe ne mogu da se pohvale preterano efikasnim izdanjima, bar kada je reč o njihovim međusobnim okršajima, tačnije poslednjih 8. Tokom tog perioda, mreže su se zatresle svega 12 puta, prosečno 1,5 puta po meču, pa nas ne iznenađuje to što je svaki put bio dobitan tip “0-2“.

Za nastavak tog niza i još jedan “0-2“ u režiji ovih timova kladionice nam nude kvotu 1,70. Sa druge strane, prvi “3+“ posle punih 7 godina se plaća kvotom 2,15.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje