četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihovi susreti su prepoznatljivi po golovima

Ekipe St. Mirren i Ross County sastaće se ove subote, sa početkom od 16 sati po našem vremenu, a taj meč biće odigran u sklopu 5. kola škotskog Premiershipa.

St. Mirren je ovu sezonu započeo ostvarivši 2 pobede i 1 poraz zbog čega sada zauzima 5. mesto na tabeli i to sa ukupno 6 poena.



Ross County, sa druge strane, ima 7 bodova i nalazi se na 3. poziciji. Na 4 odigrane utakmice ovaj tim je zabeležio 2 pobede, 1 remi kao i 1 poraz.

Međusobne utakmice: St. Mirren – Ross County (www.flashscore.com)

Na poslednjih 6 susreta ove dve ekipe, odigranih između oktobra 2013. i novembra 2019. godine, mogli smo da vidimo relativno veliki broj pogodaka. Tokom tog perioda njihove mreže su se zatresle čak 19 puta, što daje prosek od 3,17 gola po meču.

Zahvaljujući toj efikasnosti svaki put je bio dobitan tip “3+“ (2,10), dok smo “GG“ (1,80) i “GG3+“ (2,45) mogli da vidimo na 5 od 6 mečeva. Koliko golova će postići danas?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje