utorak, 27. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

Obe ekipe dolaze do bar jednog pogotka?!

Ekipe KaaPo i SalPa sastaće se ovog petka, sa početkom od 17 sati i 30 minuta, a taj duel će se odigrati u okviru grupe B finske Kakkonen lige.

KaaPo se nakon 13 odigranih utakmica nalazi na 7. poziciji, na svom kontu ima ukupno 18 bodova, a do sada je ostvario 5 pobeda, 3 remija i 5 poraza.

SalPa, sa druge strane, ima skor od 5 pobeda, 4 remija i 4 poraza zbog čega se sa ukupno 19 osvojenih poena sada nalazi na 6. poziciji.

Međusobne utakmice: KaaPo – SalPa (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ovih dveju ekipa možemo da primetimo da su se obe mreže zatresle na svakoj od poslednjih 8 utakmica, odigranih u periodu od juna 2018. do avgusta 2021. godine. Samim tim, na svakom od navedenih 8 susreta bio je dobitan tip “GG“ (1,50), kao i kombinacija ovog tipa sa golovima u prvom poluvremenu “GG&I1-2“ za koju se nudi odlična kvota 2,40. Hoće li se i danas zatresti obe mreže?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje