petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obe mreže su se zatresle 14 puta u nizu!

Sa početkom od 14 sati i 15 minuta na programu je utakmica 32. kola švajcarske Super League u kojoj će se sastati Luzern i Lugano.

Luzern se trenutno nalazi na 3. poziciji, na svom kontu im ukupno 45 osvojenih poena, a u dosadašnjem toku sezone je ostvario 12 pobeda, 9 remija i 10 poraza.

Lugano ima samo jedan bod više i u ovom trenutku zauzima mesto iznad današnjeg protivnika, dok iza sebe ima skor od 12 pobeda, 10 remija, kao i 9 poraza.

Međusobne utakmice: Luzern – Lugano (www.flashscore.com)

O međusobnim susretima ovih ekipa smo već pisali, ali je neverovatno da iz meča u meč uspevaju da nastave svoj niz rezultata. Naime, Luzern i Lugano su se od jula 2020. godine sastali ukupno 14 puta, a pritom su se na svakom meču zatresle obe mreže. Ako mislite da će ovaj niz ponovo biti nastavljen novi “GG“ možete odigrati po kvoti 1,58, dok se za konačan prekid tradicije i tip “NG“ nudi kvota 2,25. Koji tip vi očekujete na ovom susretu?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje