nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Derbi je uvek specijalna utakmica

U nedelju od 19 časova na programu je prvi košarkaški „večiti derbi“ ove sezone između Crvene Zvezde i Partizana.

Uoči ovog meča, trener „crno-belih“Željko Obradović je istakao da su utakmice protiv Crvene Zvezde uvek specijalna, kao i da je naredni duel prava prilika za njegove izabranike da saznaju „gde su“ u odnosu na jednu ekipu koja se takmiči u Euroligi.

„Derbi utakmica nije kao neka druga. Ona je uvek specijalna, rivalstvo između Zvezde i Partizana je opšte poznato. To je utakmica koja izaziva pažnju, ne samo u Srbiji, nego i u Evropi. Nadamo se jednoj pravoj sportskoj i dostojanstvenoj utakmici, a mi ćemo sve uraditi sa naše strane da bude tako. Ovo je dobra prilika da vidimo koliko u ovom trenutku možemo da se nosimo sa jednom evroligaškom ekipom. Pripremili smo se na najbolji mogući način, svesni smo kvaliteta koji ima Crvena Zvezda, ali probaćemo da damo sve od sebe i da ostvarimo pobedu“, rekao je Obradović.

Partizan za sada ima maksimalan skor u ABA ligi, sedam utakmica i isto toliko pobeda, dok Crvena Zvezda je zabeležila šest trijumfa uz jedan poraz.

Susret se igra u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a prema dogovoru dva kluba, neće biti gostujućih navijača, u ovom slučaju popularnih „Grobara“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje