petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od 2020. godine pobeđuju samo domaćini!

U noći između srede i četvrtka, sa početkom od 12 sati i 30 minuta, na programu je utakmica 37. kola brazilske Serie A između Fortaleze i Bragantina.

Fortaleza se posle 36 odigranih kola nalazi na 11. poziciji sa ukupno 49 poena, dok iza sebe ima skor od 13 pobeda, 10 remija kao i 13 poraza.

Bragantino je od početka sezone zabeležio 11 pobeda, 11 remija i 14 poraza te na ovo gostovanje stiže sa 44 osvojena boda, tj. kao 14. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Fortaleza – Bragantino (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno kada su u pitanju ove dve ekipe jesu njihove međusobno odigrane utakmice, s obzirom na to da rezultati podsećaju na “3 za 3“. Naime, i Fortaleza i Bragantino su osvojili po 3 boda u sezonama 2020 i 2021 (svaki put na svom terenu), da bi na prvoj utakmici u sezoni 2022 do pobede došao Bragantino. Ukoliko ovaj niz nije slučajnost i saradnja zaista postoji večeras bi trebalo da vidimo još jednu pobedu domaćina, ovog puta Fortaleze i to po kvoti 1,78.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje