ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od Vardara pa do Triglava (najave i predlozi)- 24. jul 2022!

Nastavkom sezona u svim ligama i kod nas se javljaju noviteti, rešili smo da ponovo uvedemo rubriku koja će izlaziti na sajtu petkom ili subotom (u zavisnosti od toga kada počinje prvi meč) ili u vanrednim kolima kada ima dovoljno materijala za to, a biće posvećena ligama nekadašnje Jugoslavije. Naime, pokušaćemo da iz kola u kolu izvučemo po jedan meč koji iz nekog razloga smatramo dobrim za klađenje (zbog izostanaka, tradicije, forme, saradnje…) i to iz sledećih liga: 1. i 2. HNL liga Hrvatske, Premier liga BIH, Prva Slovenačka liga, Prva liga Makedonije i Prva liga Crne Gore. Broj parova će varirati od kola do kola, a početkom svih liga, pokušaćemo da po kolu u ovoj rubrici bude šest parova, iz svake zemlje po jedan. Nadamo se da ćemo biti uspešni na vaše i naše zadovoljstvo:

Od 21 sat u nedelju, očekuje nas više nego zanimljiv duel između Lokomitive i Osijeka. Lokomotiva je u prvom kolu pružila žestok otvor Dinamo Zagrebu i doživela je poraz od gola razlike 3:2 iako pred meč niko nije davao ni promil šansi ovom timu, naročito posle povrede ključnog igrača Kačevende na pripremama, a neće ga biti do prolećnog dela šampionata. Tim je gotovo isti kao i prošle godine, a završili su iza velike četvorke, pa se očekuje da i ove sezone budu glavna nagazna mina za velikane. Sa druge strane Osijek je slavio u prvom kolu protiv Gorice 2:1, a u međuvremenu putovali su i u Kazahstan na megdan Kyzylzahru koji su takođe dobili istim rezultatom 1:2. Tim Lokomotive danas će biti bez pomenutog Kačevende, potom Matea Marića koji je dobio crveni karton protiv Dinama, Pivarić, de Has i Cipetić su pod upitnikom zbog povreda. Odlični Kristajan Lovrić danas neće biti u sastavu Osijeka zbog suspenzije, dok su neizvesni strelac dva gola u prvom kolu Drena Beljo i Čeberko, problem za tim je put od 9 sati iz Kazahstana pa je ekipa sigurno i dalje nedovoljno opravljena. Napadač Mierez se danas očekuje u startnoj postavi jer je prva dva meča startovao sa klupe. Očekujemo jedan zanimljiv duel, a umor gosta će šanse u potpunosti svesti na 50-50, naš predlog je igra xppVX po kvoti 1,70, takođe možete pokušati i sa golovima, od 0-2 gola kvota je 1,72.


Od 19 sata će u Širokom Brijegu, domaći istoimeni tim dočekati Slobodu iz Tuzle. Široki je prvenstvo počeo pobedom na gostovanju kod novajlije u ligi ekipe Igmana 0:1. Ekipa je doživela neke promene za razliku od prošle sezone, a najveći problem biće činjenica da baš kao i u prvom kolu čak petorica fudbalera neće moći da nastupe zbog činjenica da registracije nisu urađene blagovremeno, radi se o trojici stranaca Cyrille Kpan, Alisson Taddei, Bruno de Souza Olivera, kao i o igračima iz Hrvatske – Pranjiću i Turkoviću. Što se tiče Slobode, oni su godinama na granici ispadnja, situacija u klubu je iz sezone u sezonu nedefinisana i jako teška iz godine u godinu, oni su takođe puno menjali tim tokom prelaznog roka, ali će morati da igraju bez trojice igrača, to su Nikola Komazec koji je trebao da igra kao standaradni napadač, potom Adam Vošnjak i Melvin Osmić, čije registracije nisu sređene do danas. Sloboda na poslednjih 8 mečeva kada je gostovala u Širokom, nije postigla gol, što znači da je poslednjih gol Sloboda dala sada već davne 2016-te godine. Igra NG plaća se danas kvotom 1,62.


21:00 Mornar – Dečić: Prvo kolo šampionata Crne Gore, donosi nam zanimljiv duel, gde će četa Andrije Delibašića pokušati da nastavi sa sjajnim igrama iz kraja prošle sezone. Mornar je prošle sezone završio na 5.mestu i od poslednjih sedam mečeva ostvarili su šest pobeda. Sa druge strane ekipa Dečića završila je na 3.mestu u ligi i predstavljala je Crnu Goru u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali su ispali već u prvom kolu od Dinamo Minska. Ekipa Mornara pojačala se tokom prelaznog roka jako dobro, stigao je Milan Smiljanić iz Partizana, potom Denković iz Dinamo Batumija, Šofranac iz Dinamo Tirane, Igor Ivanović iz Budućnosti i Igor Čuković iz istog kluba, kao i Dušan Marković iz Metalca i Pavle Velimirović iz Zete, pa je tim jači nego u prošloj sezoni. Prošli međusobni meč u maju dobio je Mornar 2:1, a mi ćemo danas ići sa sličnim predlogom 1X&0-3 po kvoti 1,97.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje