utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS, najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK)

U noći između nedelje i ponedeljka na programu su dva duela MLS lige.

3:30h LA Galaxy-Atlanta

Galaksi u ovo kolo ulazi u dosta lošem raspoloženju. U dosta su lošoj formi. U poslednjih 5 kola svega 1 ostvarena pobeda. To je dovelo do toga padnu na tabeli, pa su sada 3 boda iza mesta koje vodi u plej of. Počeli su dobro sezonu,bili su veoma visoko plasirani, tačnije na samom vrhu,ali je usledio pad. Interesantno je da im se ista ovakva situacija dogodila i u prošloj sezoni i što je najčudnije u istom ovom periodu. Kada počne da se ulazi u završnicu regularnog dela šampionata tj kad se odigrao 20tak kola, oni padaju u formi. Bolje reći padaju u formi što se odbrane tiče. Mnogo teško Galaksi uspeva da sačuva svoju mrežu. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati mečevi gde oni ne primaju golove. Nije to ni čudno, to se dešavalo i prošle sezone, a opet tokom transfer perioda ojačan je napad, a na odbrani se nije radilo. Napad je upravo zbog toga unapređeniji, bolji, opasniji nego prošle godine. Zaista o napadu samo reči hvale. Galaksi se može pohvaliti da ima jedan od najraznovrsnijih napada u ligi. Trenutno, glavnu reč vodi naš Dejan Joveljić koji rešeta mreže kao lud. Uz njega tu je i Ćićarito, a ne sme se zaboraviti ni Daglas Kosta, igrač koji je igrao u Juventusu, Bajernu i ostalim velikanima u Evropi. Od njega se tek očekuje da proradi. Dakle, što se napada tiče tu nema zime. Verujem da će se oni podići, doćiće do plej of mesta,ali za nešto više, teško, naravno ukoliko ne urade nešto po pitanju odbrane.

12to mesto istočne konferencije nije nešto čemu su se mogli nadati u taboru Atlante na početku sezone. Ipak, nije ni to toliko loše jer im mesto u plej ofnu beži samo 4 boda, što zaista nije mnogo i itekako je uhvatljivo, naravno sa boljom igrom. Atlanta u ovo kolo ulazi nakon dva meča na kojima su osvojili 4 boda. Upravo su tom serijom prekinuli niz poraza koji ih je udaljio od plej ofa. Zanimljiva situacija se dogodila posle poslednjeg poraza pre tri kola. Tada je, nakon meča, igrač Atlante  Jozef Martinez izneo mnogo loših reči na račun svojih saigrača i igre tima uopšte. Čini se kao da je taj njegovo intervju urodio plodom, jer se ekipa trgnula i zaigrala bolje. U poslednjih par kola Atlanta deluje mnogo energičnije i ogranizovanije na terenu nego što je to bilo u dobrom delu sezone. Na ovom meču će biti u velikim problemima. Zaista je veliki broj igrača van stroja i biće drastično oslabljeni. Na ovom meču u timu neće biti: Lenon, Alosno,Gutman, Hernandez,Emerson,Guzan,Kastaniera i Robinson. Dakle na ovo gostovanje dolaze bez 8 igrača.

Prognoza: Galaksi je uprkos lošoj formi favorit na ovom meču i trebalo bi da pobede. Domaći teren je njihova velika prednost jer tu igraju zaista mnogo bolje.Naša preporuka, tj  najbolja opcija za igru jesu golovi na ovom meču. Galaksi bi mogao da postigne nekoliko.

Tip: domaćin 2+ @ 1.57   2-0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje