sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Olimpijske igre 2021: Predlozi za igru BROJ OSVOJENIH MEDELJA!

Kladionice su u svoju ponudu uvrstile igru na broj osvojenih medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju ovog leta, a mi ćemo pokušati da vam u ovom članku damo nekoliko zanimljivih predloga kada se radi o ovoj specijal igri.


Japan: Domaća selekcija imaće predstavnike u svim sportovima i kao domaćin svakako da je i bez publike u prednosti u odnosu na ostale timove. Njima je postavljena granica od 52,5 medalja, što je dosta više od prethodne dve Olimpijade kada su osvajali 41 medalju (OI 2016) i 38 medalja (OI 2012). Džudo, plivanje, rvanje i gimnastika su sportovi gde ovaj tim tradicionalno dolazi do medalja, a očekuju se i medalje u bejzbolu, sportskom penjaju i skejt bordu (gde im se predviđa do pet medalja). Naš predlog je igra na više od 52,5 medalje po kvoti 1,85


Kompletan raspored naših sportista na Olimpijskim igrama!

 


Rusija: Selekcija Ruskoj Olimpijskog komiteta kako će Rusija nastupiti na ovim igrama, projektovana je na 57,5 medalja na ovom takmičenju, što je nešto više od prošli igara, ali i dosta manje u odnosu na takmičenje pre 9 godina – 56 medalju (OI 2016) i 68 medalja (OI 2012). Najviše medalja očekuje se u gimnastici, rvanju, streljaštvu, plivanju, mačevanju i atletici, pa ukoliko se obistine neke prognoze, očekujemo da sportisti iz Rusije prebace granicu od 57,5 medalja i osvoje makar jednu više od predviđene granice.

Velika Britanija: Još jedna velika olimpijska sila koja na prethodna dva takmičenja osvajala 67 i 65 medalja, a sada je postavljena na jako nisu marginu od svega 44,5 medalja na takmičenju. Plivanje, atletika, biciklizam, boks, veslanje i ronjenje su njihove discipline gde očekuju medalje, po nama ne manje od 51, što je i dalje dosta više od ponuđene margine od 44,5 pa je i tu kvota 1,85.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje