četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Osma pobeda u nizu se plaća kvotom 2,25

U terminu od 16 sati i 30 minuta odigraće se utakmica 32. kola holandske Eerste Divisie, odnosno druge lige, u kojoj će se sastati Den Bosch i Venlo.

Den Bosch je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 10 pobeda, 3 remija i 18 poraza pa na ovo gostovanje stiže kao 13. tim na tabeli, sa ukupno 33 boda.

Sa druge strane, Venlo ima 40 poena i zauzima 10. poziciji. Nakon 31 odigranog kola ovaj tim ima skor od 12 pobeda, 4 remija kao i 15 poraza.

Međusobne utakmice: Den Bosch – Venlo (www.flashscore.com)

Iako u dosadašnjem toku sezone ove dve ekipe imaju dosta sličan učinak, činjenica je da je današnji gost imao mnogo više uspeha na međusobno odigranim utakmicama. Venlo je tako uspeo da savlada Den Bosch na svakom od prethodnih 7 susreta, a pritom je postigao ukupno 18 i primio samo 5 golova. Ukoliko mislite da će “crno-žuti“ nastaviti impresivnu seriju pobeda tip “2“ možete odigrati po kvoti 2,25.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje