subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovaj tip je bio dobitan 13 puta u nizu!

Sa početkom od 18 sati i 5 minuta na programu je utakmica 26. kola saudijske Professional League u kojoj će se susresti Al-Faisaly i Al-Ittihad.

Al-Faisaly se trenutno nalazi na 4. poziciji, ima ukupno 41 bod, a u dosadašnjem toku sezone ostvario je 12 pobeda, 5 remija i 8 poraza.



Al-Ittihad ima skor od 7 pobeda, 5 remija i 13 poraza zbog čega uoči ovog duela zauzima 12. mesto na tabeli sa 26 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Al-Faisaly – Al-Ittihad (www.flashscore.com)

Međusobni okršaji ova dva tima su nam godinama unazad donosili veliki broj golova sa obe strane, a to potvrđuje i podatak da su se na poslednjih 13 mečeva njihove mreže zatresle čak 49 puta, tj. prosečno 3,7 puta po meču.

Zahvaljujući ovoj efikasnosti svaki put je bio dobitan tip “3+“ (1,60), dok su na čak 11 od 13 mečeva viđeni i tipovi “GG“ (1,55) i “GG3+“ (1,85). Šta vi mislite, hoće li Al-Faisaly i Al-Ittihad i danas biti raspoloženi za napadački fudbal?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje