petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 7 utakmica postigli su čak 28 golova!

Ekipe Shandong Luneng i Henan Jianye sastaće se u terminu od 12 časova, a taj meč biće odigran u sklopu 6. kola kineske Super League.

Shandong Luneng je od početka sezone ostvario 3 pobede, 1 remi, kao i 1 poraz, pa na ovaj meč stiže kao četvrtoplasirani tim grupe A sa ukupno 10 poena.



Henan Jianye na svom kontu ima 5 bodova i zauzima jedno mesto ispod svog današnjeg rivala. Od početka tekuće sezone ovaj tim je zabeležio 1 pobedu, 2 remija i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Shandong Luneng – Henan Jianye (www.flashscore.com)

Ako su susreti Shandonga i Henana po nečemu poznati, onda su to definitivno napadački fudbal i prepune mreže. Naime, na poslednjih 7 susreta ove dve ekipe su bile precizne čak 28 puta, pa smo u proseku mogli da vidimo tačno 4 gola po jednoj utakmici.

Sve to je bilo dovoljno za redovan prolaz tipova “GG“ (1,70) i “3+“ (1,70), ali i njihove kombinacije “GG3+“ koja se danas plaća kvotom 2,10.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje