ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika redovno pobeđuju

Ekipe Tecnico Universitario i Universidad Catolica sastaće se ovog utorka, sa početkom od 23 sata i 45 minuta, a radi se o utakmici ekvadorske Lige Pro (Second Stage).

Tecnico Universitario je na prethodnih 11 utakmica uspeo da zabeleži 3 pobede, 4 remija i 4 poraza zbog čega trenutno zauzima 11. poziciju sa 13 poena.Universidad Catolica se u ovom trenutku nalazi na 5. poziciji i na svom kontu ima ukupno 17 osvojenih bodova, uz skor od 5 pobeda, 2 remija i 4 poraza.

Međusobne utakmice: Tecnico U. – U. Catolica (www.flashscore.com)

Ako se osvrnemo na prethodne susrete ovih timova moći ćemo da primetimo da je u poslednjih nekoliko godina mnogo više uspeha imala Universidad Catolica koja je slavila na svakoj od poslednjih 7 utakmica, svaki put uz bar 2 gola u protivničkoj mreži.

Za novi trijumf Universidad Catolice i tip “2“ se nudi dosta dobra kvota 2,10, dok kombinaciju “2&G2+“ možete odigrati po kvoti 2,60. Hoće li gosti slaviti i ovog puta?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje