četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali 7 puta u nizu. Hoće li i danas?

Ekipe Moreirense i Nacional sastaće se ovog četvrtka, sa početkom od tačno 16 sati po našem vremenu, a u pitanju je duel 31. kola portugalske Primeira Lige.

Moreirense se nakon 30 odigranih kola nalazi na 8. poziciji, dok na svom kontu ima ukupno 36 bodova te učinak od 8 pobeda, 12 remija kao i 10 poraza.

Nacional je, sa druge strane, zabeležio 6 pobeda, 6 remija i čak 18 poraza zbog čega se u ovom trenutku nalazi na poslednjem, 18. mestu, sa svega 24 boda.

Međusobne utakmice: Moreirense – Nacional (www.flashscore.com)

Zvanje favorita na ovoj utakmici kladionice su dodelile domaćinu – Moreirenseu, za šta postoji razlog u vidu nešto bolje forme kao i katastrofalnih rezultata Nacionala u ulozi gosta. Pored toga bi trebalo napomenuti da će na strani “zeleno-belih“ biti i tradicija, s obzirom na to da su ekipu Nacionala savladali 7 puta u nizu i to uz 13 postignutih i samo 3 primljena gola.

Za osmu vezanu pobedu Moreirensea kladionice nude kvotu 2,20, dok se kombinacija sa golovima “1&0-3“, koja je bila dobitna 6 od 7 puta, plaća kvotom 2,90. Ukoliko ipak verujete u konačan prekid niza duplu šansu “X2“ možete odigrati po kvoti 1,65. Koji je vaš izbor za ovu utakmicu i koji rezultat očekujete?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje