petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ozbiljna tenzija u svlačionici Barselone pred El Klasiko

Predsednik Barselone Žoan Laporta javno je kritikovao neke od prvotimaca tima koji su odbili da im smanje plate, iako je to od njih posebno tražila uprava kluba.

To se dogodilo tokom jučerašnje klupske skupštine, a Laportini komentari su uglavnom bili usmereni na igrače poput Frenkija De Jonga, na koga je Kamp Nou pokušao da izvrši snažan psihološki pritisak tokom leta u pokušaju da proda ili da se odrekne značajnog dela novca koji mu klub duguje. Međutim, u ovoj rubrici su i neki od veterana Katalonaca sa ogromnim doprinosom uspehu tima poslednjih decenija, poput igrača poput Serhija Busketsa, Žerara Pikea i Žordija Albe. Sličnim komentarima istakao se i sportski direktor Mateu Alemani.

Upravo je to stvorilo novu ozbiljnu tenziju u svlačionici Barselone, a ovi igrači su bili izuzetno nezadovoljni odnosom uprave prema njima. Osećaju se pod napadom i pritiskom, iako je svaki od njih napravio niz gestova tako što je više puta odlagao novac koji im je Camp Nou dugovao od pandemije, kao i naknadno pristajao na smanjenje plata i potpisivanje novih ugovora sa značajno smanjenim uslovima.

Ova situacija dolazi u krajnje neprikladnom trenutku, jer se Katalonci u sredu suočavaju sa Interom u Ligi šampiona, a zatim sa Realom za vikend.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje