petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 2. mart 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


17:00 Ujpest – MTK Budapest (Mađarska – OTP Bank Liga)
Kvota na pobedu domaćina je u blagom padu, a dobra forma, bolja pozicija na tabeli, kao i borba za sam vrh tabele su zasigurno zaslužni za to. Ukoliko postoji i određena suma uplata na pobedu domaćina, vrlo je razumno zašto je kvota u padu, a verovatno će pasti još više. I mi se slažemo se kladioničarima kada je u pitanju pobeda Ujpesta danas.

22:45 Diaz – Olimpia Asuncion (Paragvaj – Primera Division – Apertura)
Kvota na pobedu gosta je u padu, što je i potpuno razumno, jer se Olimpia nalazi na 1. mestu na tabeli sa čak bodom više od San Lorenzo-a, a uz to ima i utakmicu manje. Uz eventualni trijumf večeras, Olimpia bi bila +4 u odnosu na drugoplasirani tim, a čak +9 u odnosu na trećeplasirani. Očekujemo pobedu gosta večeras, kao i ostali kladioničari.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje