subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Padovi“ kvota za danas – 8. mart 2019.

U rubrici koja je vezana za padove kvota analiziraćemo utakmice koje su nam “zapale za oko” zbog promene kvota kroz određeni period. Da li će vam to pomoći da se za neki meč odlučite, ili promenite mišljenje o nekom, zavisi od vas samih, a na nama je da vam skrenemo pažnju gde su se to u određenom periodu izvršile izmene kvota, i da li su se kvote smanjile ili povećale. Želimo vam mnogo kladioničarske sreće.


20:00 Afturelding – Fjolnir (Island – League Cup)
Islandski Liga Kup kao uvertira u sezonu koja je pred nama sa sobom donosi interesantne susrete. Jedan takav je susret koji se igra večeras, a Fjolnir je nesumnjivo favorit ovde. Kladionice su relativno kasno počele da spuštaju kvotu na pobedu gosta, a smatramo da razlika u kvalitetu ovde postoji, te da će Fjolnir uspeti da upiše tri boda večeras.

23:15 San Lorenzo – Dep. Capiata (Paragvaj – Primera Division – Apertura)
Prilično interesantno menjanje kvota tokom vremena vezuje nas za ovaj meč. Domaćin, koji je do skoro bio favorit, sada više nije isti, dok gost, koji je bio autsajder, sada postaje sve manje isti. Šta je pravi razlog tome, nismo sigurni, a San Lorenzo je trentno bez remija u Aperturi Paragvaja, pa bismo prvi remi možda mogli da vidimo baš večeras. Možda upravo zato kladionice menjaju kvote na pobede domaćina i gosta.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su kvote za pomenute utakmice iz date kladionice.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje