petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 8. mart 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:30 Juventus – Udinese (Italija – Serie A)
Juventus je uspeo da slavi na čak 42 od poslednjih 48 prvenstvenih utakmica na svom stadionu. Večeras je favorit protiv Udinezea, a nadamo se da će uspeti da savlada svog rivala i donese nam naplatu solidne kvote, ako uz konačan ishod kombinujemo i igru na golove.

20:45 Norwich – Swansea (Engleska – Championship)
Tip „3+“ je mogao da se unovči na poslednjih 9 prvenstvenih utakmica Noriča na svom stadionu. Hoće li istim tempom nastaviti i ove večeri protiv Svonsija? Ostaje nam da sačekamo utakmicu i dođemo do zaključka.

01:10 Belgrano – Patronato (Argentina – Superliga)
Belgrano je igrao nerešeno na poslednjih 6 ligaških utakmica, a za Argentince remi nije toliko stran, kao ni utakmice na mali broj golova. Interesantna statistika za one kladioničare koji vole da prate ekipe koje često igraju nerešeno.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje