subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pobeda domaćina uz minimalan broj pogodaka?

Ekipe SC Weiche-08 i Drochtersen/Assel sastaće se ovog petka, sa početkom od 19 časova, a u pitanju je meč 10. kola nemačke Regionallige Nord.

SC Weiche-08 je u dosadašnjem toku sezone upisao 6 pobeda i samo 1 poraz (od prvoplasirane Teutonije) zbog čega se sa ukupno 18 poena i gol razlikom 20:8 nalazi na 3. poziciji.

Drochtersen/Assel, sa druge strane, ima 14 bodova i skor od 4 pobede, 2 remija i 2 poraza. Uoči današnjeg duela ova ekipa zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: SC Weiche-08 – Drochtersen/Assel (www.flashscore.com)

Pored fantastičnih rezultata na startu ove sezone ekipa SC Weiche-08 će na svojoj strani danas imati i tradiciju. Naime, ovog protivnika su uspeli da savladaju na svakom od poslednjih 7 međusobnih susreta i to uz 10 postignutih i samo 1 primljen gol (kada su odradili prelaz iz 1 u 2).

Ukoliko mislite da će domaći tim opravdati titulu favorita i na ovom meču, tip “1“ možete odigrati po kvoti 1,50, dok se kombinacija “1&0-3“, koja je takođe bila dobitna svaki put, plaća dosta boljom kvotom – 2,35.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje