petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Poeni za špice – Majstorija Karakaševića u Bundesligi

TTC Zugbrucke Grenzau, tim za koji ove sezone nastupa Aleksandar Karakašević, nedavno je zabeležio dve velike pobede u Bundesligi. Pored odlične igre koju su prikazali naš reprezentativac i njegovi saigrači, meč su obeležile i meč lopte koje su u dublu Karakašević i Pletea realizovali fenomenalnim potezima.

Prepoznatljivi bekhend ne popušta! (foto: TTC Zugbrücke Grenzau)

Nemačka javnost na zvaničnom sajtu Bundeslige glasala je za najatraktivniji poen 17. kola. U jakoj konkurenciji Karakašević i Pletea odneli su najveći broj glasova pa je prelepa razmena u njihovoj režiji i zvanično poen kola.

Tom pobedom ostvarili su ukupno treću timsku pobedu u sezoni, a ”pao je” tim koji u sastavu ima Kuadri Arunu iz Nigerije, nemačkog reprezentativca Ruvena Filusa i Fanbo Menga, mladog Azijata sa nemačkim pasošem.

Na snimku u nastavku pogledajte pregled meča i poen koji su Nemci proglasili poenom kola a kojim su Karakašević i Pletea stavili tačku na meč. Između ostalog, tu je i izjava našeg stonotenisera.

To nije sve…

Kolo ranije srpski i rumunski stonoteniser igrali su za pobedu protiv tandema Kilian Ort/Filip Zeljko. Bio je ovo još jedan maratonski meč završen trijumfom Karakaševića i njegovog mladog saigrača.

Pletea izveo je pravu golmansku paradu i poslao neodbranjiv forhend po dijagonali. Na snimku u nastavku u kome je i pregled meča pronađite ovaj poen.

Detaljne rezultate nemačke Bundeslige možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu, klikom na OVAJ link.


Izvor: Stoni tenis org

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje