sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Polufinale kupa Mađarske nam donosi goleadu?!

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta očekuje nas polufinalna utakmica Kupa Mađarske u kojoj će snage odmeriti MTK Budapest i MOL Fehervar.

MTK Budapest je u dosadašnjem toku kupa savladao Epitok (8:0), Bataszek (7:1), Kazincbarcikai (4:1), Tallya (4:1) i Debrecen (2:1). Sa druge strane, MOL Fehervar je bio bolji od Tiszafoldvara (5:0), Gardony Varosi (4:1), Vasas (2:1), Ferencvaros (2:1), kao i Budafokija (2:0).

Što se tiče nacionalnog šampionata Mađarske, domaćin se nalazi 5. poziciji sa 39 osvojenih poena, dok gostujući tim ima 5 bodova više zauzima 3. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: MTK Budapest – MOL Fehervar (www.flashscore.com)

Ono na šta vam skrećemo pažnju kada su u pitanju ove dve ekipe jeste činjenica da su nam njihovi prethodni susreti donosili veliki broj pogodaka sa obe strane. Naime, MTK Budapest i MOL Fehervar su uspeli da positgnu čak 20 golova na poslednjih 5 utakmica, a pritom smo svaki put videli prolaz tipa “3+“ (1,85). Pored toga, tip “GG3+“ (2,20) je bio dobitan u poslednja 4 navrata.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje