subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ponovo je preuzeo VK Partizan!

Proslavljeni vaterpolo stručnjak – Igor Milanović imenovan je za novog trenera – VK Partizan!

54-godišnji strateg je pre nekoliko dana raskinuo saradnju sa Crvenom Zvezdom, a sada je pronašao novi angažman u redovima kluba sa Banjice.

„Stigao sam u Partizan kao šef struke. Vodili smo razgovore na kojima smo razgledali trenutnu sutuaciju. Rano je da bilo šta pričam, sve će biti jasnije za nekoliko dana. U svakom slučaju, zajednički smo se dogovorili da ugovor bude na dve plus dve godine“, izjavio je Milanović.

„Vaterpolo klub Partizan ponosno obaveštava javnost da je potpisan četvorogodišnji ugovor sa vaterpolo legendom Igorom Milanovićem. U jednom od najtežih trenutaka u 75-godišnjoj tradiciji Partizana, Igor Milanović pokazuje da je on sastavni deo uspeha i napretka vaterpolo sporta. Konferencija za štampu (u vezi sa Milanovićevim dolaskom – Ed.) Biće održana u najkraćem mogućem roku, u skladu sa epidemiološkom situacijom u zemlji, kao i svim preporučenim merama“, stoji u klupskom saopštenju.

Milanović je tako po drugi put u svojoj trenerskoj karijeri preuzeo VK Partizan sa kojim je u prvom mandatu osvojio – tri titule prvaka Srbije, tri trofeja u nacionalnom Kupu, kao i Ligu  Šampiona 2011. godine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje