utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Postigli su čak 42 gola na poslednjih 9 susreta!

Sa početkom od 18 sati i 10 minuta odigraće se utakmica 15. kola Saudi Professional League između ekipa Al-Ettifaq i Al-Ahli SC.

Al-Ettifaq trenutno zauzima 6. mesto na tabeli jer na svom kontu ima ukupno 21 osvojen bod, kao i skor od 6 poebda, 3 remija i 5 poraza.

Što se tiče gostujućeg tima, Al-Ahli SC iza sebe ima učinak od 8 pobeda, 2 remija i 4 poraza zbog čega se uoči ovog duela nalazi na 3. poziciji sa 26 poena.

Međusobne utakmice: Al-Ettifaq – Al-Ahli SC (www.flashscore.com)

Ono što je najinteresantnije u vezi ove dve ekipe jesu upravo njihove međusobne utakmice, odnosno poslednjih 9 susreta, jer smo na njima mogli da vidimo ukupno 42 gola ili u proseku impresivnih 4,67 gola po meču.

Baš zato ne treba da nas čudi činjenica da je tip “3+“ (1,70) bio dobitan 9 puta u nizu, dok smo “GG3+“ (2,00) videli na čak 8 od navedenih 9 utakmica. Šta vi mislite, hoće li Saudijci nastaviti “po starom“?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje