utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin nastavlja niz od 6 pobeda protiv ovog rivala?!

Osamnaesto kolo holandske Eredivisie donosi nam utakmicu između Utrechta i Sparte koja će se odigrati sa početkom od 14 sati i 30 minuta po našem vremenu.

Utrecht na ovaj meč stiže kao 10. tim na tabeli jer je u dosadašnjem toku sezone ostvario 4 pobede, 9 remija i 4 poraza i time osvojio ukupno 21 bod.

Sparta u ovom trenutku ima potpuno isti broj bodova kao i Utrecht, ali uz skor od 6 pobeda, 3 remija i 8 poraza zbog čega zauzima jedno mesto iznad.

Međusobne utakmice: Utrecht – Sparta Rotterdam (www.flashscore.com)

Iako ove dve ekipe imaju sličan učinak nakon 17 odigranih kola “titula“ velikog favorita je ipak pripala Utrechtu. Jedan od razloga za to bi, pored domaćeg terena, mogla da predstavlja i tradicija s obzirom na to da su Spartu savladali na svakoj od poslednjih 6 međusobnih utakmica.

Ukoliko mislite da će Utrecht nastaviti seriju pobeda, tip “1“ možete odigrati po kvoti 1,70, a kombinaciju “1&D2+“, koja je bila dobitna čak 5 puta, po kvoti 1,95.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje