petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Postoji li saradnja u kineskom šampionatu?

Sa početkom od 13 sati i 35 minuta na programu je utakmica 12. kola kineske Super League u kojoj će se susresti Chongqing Lifan i Wuhan Zall.

Chongqing Lifan u ovom trenutku zauzima 5. mesto na tabeli grupe B, a na svom kontu ima ukupno 15 bodova i skor od 4 pobede, 3 remija i 4 poraza.

Wuhan Zall ima jedan bod više u odnosu na svog protivnika i zauzima jedno poziciju iznad. Od početka sezone ovaj tim je ostvario 5 pobeda, 1 remi i 5 poraza.



Ako bacimo pogled na prethodne susrete ova dva tima, moći ćemo da primetimo veoma interesantan niz rezultata koji podseća na saradnju, tj. na popularni “3 za 3“.

Međusobne utakmice: Chongqing Lifan – Wuhan Zall (www.flashscore.com)

Naime, Chongqing Lifan i Wuhan Zall su razmenili po 3 boda u sezonama 2012, 2014 i 2019, da bi na prvoj ovosezonskoj utakmici do pobede došao tadašnji domaćin. Ako saradnja zaista postoji, danas je na redu pobeda Chongqing Lifana, za šta se nudi odlična kvota 2,60. Nešto sigurnija opcija “W1“ se plaća kvotom 1,80. Koji ishod vi očekujete na ovom meču?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje