petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 11. mart 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


19:00 Beitar Jerusalem – Bnei Yehuda (Izrael – Ligat ha’Al)

Prva liga Izraela, poznatija kao Ligat ha’Al, donosi nam utakmicu između Beitar Jerusalema i Bnei Yehude koja će se odigrati ovog četvrtka sa početkom od tačno 19 časova. Uoči 19. kola domaći tim se nalazi na 9. poziciji i još ima šanse da obezbedi mesto u takozvanoj šampionskoj grupi, dok gosti zauzimaju poslednje, 14. mesto i sasvim sigurno će se boriti za opstanak u relegacionoj grupi. Što se tiče prethodnih međusobnih okršaja ove dve ekipe, veoma je zanimljivo to da smo od novembra 2013. godine mogli da vidimo čak 4 velika prelaza u njihovoj režiji, od čega su 3 bila u korist Bnei Yehude, a samo jedan (i to prvi) u korist Beitar Jerusalema. S obzirom na to da su Beitaru bodovi nešto potrebniji, da ove sezone nije imao ni jedan “lom“, kao i to da na međusobnim susretima gubi od Bnei Yehude u prelazima sa 1:3, kao najlogičniji izbor se nameće tip “2-1“, ali vam ovde kao i uvek savetujemo da ispratite oba smera. Srećno!

2-1 (30,00) / 1-2 (50,00) / PR1 (9,50) / PR2 (16,00) – 1:1 (0:0)

Međusobne utakmice: Beitar Jerusalem – Bnei Yehuda (www.flashscore.com)

17:15 Al Sharjah – Khorfakkan (UAE – Arabian Gulf League)

Još jedna utakmica na koju bi trebalo obratiti pažnju, ako ne pred početak, makar na LIVE-u!

2-1 (21,00) / PR1 (7,10) – 5:1 (4:0)

Međusobne utakmice: Al Sharjah – Khorfakkan (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje