sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 11. Mart

Njegove misli nisu više na ovom turniru. Članak otvarati do 18:30


U okviru četvrtfinala turnira u čileanskom Santijagu snage će odmeriti Simone Boleli/Maksimo Gonzales i Romain Arneodo/Beona Per. U pitanju je dubl turnir u Čileu. Prema kladionicama favoriti su Boleli i Gonzales i mi se apsolutno slažemo sa ovakvom postavkom kvota.

Ovde igramo pre svega kontra Benoe Pera koji je ovih dana postao predmet sprdnje. Zaista je čudno što je Francuz odabrao sezonu šljake u Južnoj Americi, kada se u Evropi igralo nekoliko turnira u njegovoj domovini. Njegovi rezultati su poražavajući i do izražaja dolazi njegova nezainteresovanost koja kladioničare, ali i navijače dovodi do ludila. Pogledajmo rezultate:

Australijan open: Poraz prvo kolo od Gerasimova
ATP Kordoba: Drugo kolo, poraz od Federika Korije u prvom kolu dobio Nikolasa Jarija koji se vratio posle duge pauze
ATP: Buenos Ajres: Poraz prvo kolo od Ćerundola (112. na svetu)
ATP: Santijago: Poraz prvo kolo od Runea (410. na svetu).

Iz ovoga se može videti da je Per u očajnoj formi i da ga tenis u ovom trenutku baš i ne intersuje mnogo. Ako ga ne interesuje singl koji je primarna stvar za njega, možete misliti kako on vidi mečeve u dublu.

Još jedna jako dobra stvar za ovaj meč je činjenica da Per ima prijavljen turnir u Akapulku koji se igra sledeće nedelje. To će biti veoma jak turnir, turnir iz serije 500 koji se igra na betonu. Tu bi Per mogao da napravi nešto, naravno ako mu se igra tenis. Mišljenja smo da je Per već glavom u Akapulku, na plaži u japankama i da mu nije priritet da se bori za dubl titulu u šumama Čilea.

Lista igrača koji igraju u Akapulku je na linku: https://www.dartsrankings.com/tennis/acapulco

 

Po nama ovde se pitanje pobednika ne dovodi u pitanje. Kvota na čistog 1 je 1,45 što je solidno za neki dubl tiket, a pobeda 2:0 se plaća kvotom 2,20 što je više nego odlično. Na vama je da odlučite.

Predlog za klađenje: Pobeda Boleli/Gonzales 1,45
Opcija: 2-0 2,10

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 6:2 7:6 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje