subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 12. maj 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


13:45 Hougang United – Geylang (Singapur – Premier League)

Današnji predlog nas vodi u prvenstvu Singapura gde će se sa početkom od 13 sati i 45 minuta po našem vremenu sastati trenutno poslednji tim na tabeli – Hougang United i petoplasirani Geylang. Iako su ove sezone odigrali samo 9 mečeva zanimljivo je da su i jedni i drugi već odradili prelaze – domaćin čak 3 (sva tri u porazu), a gost 2 (po jedan uz pobedu i poraz). Pored toga i njihovi međusobni susreti su takođe bili poznati po prelazima. Samo na prethodnih 6 mečeva između Houganga i Geylanga smo imali priliku da vidimo čak njih 4 (2:2), dok je od avgusta 2008. godine taj broj bio ukupno 10 (6:4 u korist Geylanga). Dakle, radi se o ekipama koje obožavaju prelaze, pa ih svakako vredi ispratiti i ovog puta, a mi ćemo takođe pokušati i sa preokret-pobedama jer su pored već pomenutih prelaza imali nekoliko “običnih“ preokreta. Srećno!

2-1 (25,00) / 1-2 (21,00) / PR1 (8,50) / PR2 (6,20) – 3:2 (1:1)

Međusobne utakmice: Hougang – Geylang (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje