četvrtak, 30. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 15. april 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


16:00 Honka – SJK (Finska – Veikkausliiga)

U jednoj od utakmica drugog kola finske Veikkausliige sastaće se Honka i SJK, ekipe koje su ovu sezonu otvorile porazom od HJK-a, odnosno pobedom nad Hakom. Što se tiče njihovih međusobnih okršaja, Honka i SJK su se od maja 2019. do jula 2022. godine sastali ukupno 9 puta, od toga 8 puta u okviru prve lige, a za to vreme su odradili i 3 velika prelaza. Na prvom od ta tri meča je do pobede nakon preokreta došla Honka (2:1), da bismo u naredna dva navrata videli pobede SJK-a pri rezultatima 3:2. Zbog toga ove subote akcenat stavljamo na prelaz u korist Honke, ali je svakako najbolje ispratiti u oba smera. Na kojim utakmicama vi očekujete prelaz?

2-1 (30,00) / 1-2 (50,00) – 0:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Honka – SJK (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje