četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Sumnjiv niz rezultata između engleskih niželigaša

U okviru 42. kola engleske League Two odigraće se utakmica između Sutton Uniteda i Leyton Orienta, koja je na programu od tačno 16 časova po našem vremenu.

Sutton United na ovu utakmicu stiže kao 10. tim na tabeli i sa ukupno 57 osvojenih poena, pošto je u dosadašnjem toku sezone ostvario 15 pobeda, 12 remija i 14 poraza. Do kraja sezone im predstoji još samo 5 mečeva, a od mesta koje vodi u baraž za promociju u viši rang zaostaju 9 bodova.

Leyton Orient je trenutno prvoplasirani tim na tabeli i po svemu sudeći sezonu će završiti na prvom mestu. Na prethodnih 40 utakmica su ostvarili 23 pobede, 12 remija i 5 poraza te sada imaju ukupno 81 bod, tj. 8 više od drugoplasiranog Northamptona.

Međusobne utakmice: Sutton United – Leyton Orient (www.betexplorer.com)

Ako bacimo pogled na njihove međusobne susrete moći ćemo da uočimo jedan vrlo interesantan niz rezultata. Naime, i Sutton United i Leyton Orient su zabeležili po jednu pobedu u sezonama 2017-18, 2018-19 i 2021-22, što svakako poseća na “3 za 3“. S obzirom na to da je Leyton Orient odneo pobedu u prvom delu sezone sada bi na redu trebalo da bude pobeda Sutton Uniteda. Tip “1“ se plaća kvotom 2,80, dok varijantu “W1“ (pobeda bez nerešenog ishoda) možete odigrati po kvoti 1,90.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje