subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 15. decembar 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.



16:00 Al-Hidd – Al-Ahli Manama (Bahrein – Premier League)

Za danas vam izdvajamo utakmicu drugog kola bahreinske Premier League u kojoj će se sastati prošlosezonski prvak Al-Hidd i ekipa koja je za dlaku izbegla relegaciju, Al-Ahli Manama. Ovi timovi iza sebe imaju veliki broj međusobnih susreta, ali su nam  zanimljivi samo oni odigrani između septembra 2015. i februara 2018. godine jer su za to vreme uspeli da naprave čak 4 velika prelaza (tri u korist današnjeg domaćina) i to po dva puta u nizu. Veoma interesentan meč, na koji bi trebalo obratiti pažnju, posebno zbog toga što se radi o samom početku sezone i apsolutno sve je moguće.

2-1 (28,00) / 1-2 (38,00) – 2:0 (0:0)

Međusobne utakmice: Al-Hidd – Al-Ahli Manama (www.flashscore.com)

*PR 1 – Gost vodi u bilo kom trenutku utakmice, Domaćin pobeđuje na kraju utakmice.
*PR 2 – Domaćin vodi u bilo kom trenutku utakmice, Gost pobeđuje na kraju utakmice.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay


PREMIUM – Novogodišnji popust od 50%!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje