U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


18:30 Palestino – Audax Italiano (Čile – Primera Division)

Ovog utorka, od 18 sati i 30 minuta po našem vremenu, odigraće se jedna od utakmica 8. kola čileanske Primere Division, a sastaće se Palestino i Audax Italiano odnosno 14. i 4. tim na tabeli. Kao što možemo da vidimo na slici rezultata sa njihovih prethodnih susreta ove dve ekipe su apsolutno obožavale da preokreću rezultat, pa smo tako u poslednjih 10 godina mogli da vidimo 3 “velika prelaza“ (2 za Palestino i 1 za Audax), ali i 4 “obična“ preokreta od čega čak 3 za Audax i samo 1 za Palestino. Dakle, veoma interesantan niz rezultata u režiji ovih timova, a nadamo se da prelaz ili preokret neće izostati ni danas.

Vaše potencijalne prelaze ostavite u komentarima ispod. Srećno!

2-1 (30,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (9,50) / PR2 (14,00) – 0:2 (0:2)

Međusobne utakmice: Palestino – A.Italiano (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.