Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do dobitka.23:30 Nacional – Danubio (Urugvaj – Primera Division)

Nažalost juče nismo imali sreće sa prelazima, iako je Austria II 2slavila nakon preokreta, a nadamo se da je bar neko naplatio preokret-pobedu – PR2. Za danas vam izdvajamo dve utakmice, a prva od njih je ona između Nacionala i Danubija, prvoplasiranog i četvrtoplasiranog tima urugvajskog šampionata (grupa B). Ove dve ekipe su se od avgusta 2016. do maja 2017. godine sastale ukupno 5 puta, a interesantno je da su čak 3 puta napravili veliki prelaz, od čega 2 puta u korist današnjeg domaćina. S obzirom na to da nisu ”zalomili” ni na jednom od poslednjih 6 susreta, svakako da ih vredi ispratiti na sitno.

2-1 (25,00) / 1-2 (55,00) / PR1 (8,50) / PR2 (19,00) – 0:2 (0:1)

Međusobne utakmice: Nacional – Danubio (www.flashscore.com)

06:00 Verdy – Renofa Yamaguchi (Japan – J2 League)

Što se tiče drugog predloga, u pitanju je utakmica druge lige Japana u kojoj će se sastati Verdy i Renofa Yamaguchi. Situacija na tabeli je potpuno jasna i ove dve ekipe nemaju za šta da se bore. Domaćin je od promocije udaljen 21 bod, dok zbog situacije sa pandemijom ove sezone neće biti relegacije te je i poseldnjeplasirana Renofa sigurna. U takvoj situaciji sve je moguće, pa čak i da ”zalome”. Veliki prelazi nisu strani ovim ekipama s obzirom na to da smo ih videli čak 3 puta na poslednjih 6 utakmica. Sve u svemu, vredi pokušati.

2-1 (23,00) / 1-2 (45,00) / PR1 (7,60) / PR2 (16,00) – 2:1 (1:0)

Međusobne utakmice: Verdy – Renofa Yamaguchi (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.