Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.19:00 RFS – Riga FC (Letonija – Latvian Cup)

Za danas vam izdvajamo četvrt-finalnu utakmicu Kupa Letonije u kojoj će se sastati RFS i Riga FC. Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale veliki broj puta, a pored toga što smo redovno mogli da vidimo pune mreže, često smo videli i takozvane velike prelaze. To je u poslednje dve godine, tj. na prethodnih 11 utakmica, bio slučaj čak 3 puta, od čega dva puta u korist RFS-a i jednom u korist Riga FC-a. S obzirom na to da se ovde radi o kup utakmici, svakako da je sve moguće, a nadamo se da ćemo videti upravo prelaz.

2-1 (24,00) / 1-2 (20,00) – 3:2 (2:1)

Međusobne utakmice: RFS – Riga FC (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.